OM OSS

Redovisningsbyrå i Norrtälje

EKONOMITJÄNSTER I HELA LANDET

VIND Redovisning AB konferensrum

Allt började för över 30 år sedan på Fågelsångsvägen i Norrtälje där Roland Karlsson började sköta den ekonomiska administrationen för en lokal bostadsrättsförening. Det var tänkt att vara en sidoverksamhet, men allt eftersom tiden gick kontaktades han av fler och fler potentiella kunder inom Norrtälje som behövde hjälp med redovisning för det bolag de drev eller i den bostadsrättsförening de bodde. Antalet tjänster växte från allt från bokföring, bokslut och deklaration till rådgivning både för företag och av mer privat karaktär.

När ”sidoverksamheten” växt så pass mycket att det kunde kallas en verksamhet sa han upp sig från sin anställning och satsade helhjärtat på den redovisningsbyrå i Norrtälje som började ta form och till slut skulle bli Ekonomiservice i Norrtälje AB.

För att klara av allt arbete fick Roland stöttning av sin fru Monika som under ett antal år delade sin tid mellan deras redovisningsbyrå och en anställning. När även detta blev ohållbart sa Monika upp sig och satsade allt på det stadigt växande företag de hade skapat.

Under många år drevs redovisningsbyrån av Monika och Roland som flyttade ut ur källaren till ett kontor i centrala Norrtälje, kunderna fortsatte att öka i antal och de anställda blev fler och fler. Tillväxten har uteslutande kommit från rekommendationer från befintliga kunder och kundstocken är idag fördelad på ca hälften bostadsrättsföreningar och hälften aktiebolag i varierande storlek. Merparten med säte i Norrtälje men även ett större antal från Stockholm.

När pensionen började närma sig för de båda grundarna började man fundera på hur byrån skulle drivas vidare på bästa sätt och vem som skulle kunna ta över stafettpinnen. Svärsonen Niclas som hade arbetat med ekonomi hela sin karriär visade sig vara intresserad och sedan 1 januari 2022 äger och driver han byrån med samma fokus på starka kundrelationer och trygghet som tidigare.

Fokus har sedan generationsskiftet varit att utveckla utbudet av tjänster med de digitala verktyg som idag finns tillgängliga på marknaden för att kunna möta den ökande kundefterfrågan på detta område.

Byrån bytte i 2022 namn till VIND Redovisning och kommer i framtiden att fortsätta att hjälpa entreprenörer och bostadsrättsföreningar med allt från redovisning, bokslut och deklaration till rådgivning i både stort och smått. Vårt mål är att ge våra kunder mer tid över och högre lönsamhet!

Möt våra medarbetare

På Vind Redovisning i Norrtälje har vi hjälpt företagare med bokföring och andra tjänster inom ekonomi i många år. Vi har just den mixen av kunskap, erfarenhet och personliga egenskaper som gör våra samarbeten med lokala företag så framgångsrika och långvariga. Kontakta oss när du behöver experthjälp. Kontakta oss 

Sara Jansson

Sara Jansson

Redovisningskonsult
Veronica Daneby

Veronica Daneby

Redovisningskonsult
Veronica Bäckström

Veronica Bäckström

Redovisningskonsult & Lönekonsult
Katarina Segerman

Katarina Segerman

Redovisningskonsult
Madeleine Roos

Madeleine Roos

Redovisningskonsult
Henrik Moe

Henrik Moe

Redovisningskonsult
Henrik Moe

Ann Danielsson

Redovisningskonsult
Niclas Holhammar

Niclas Holhammar

VD & Auktoriserad Redovisningskonsult

SRF-auktoriserad Redovisningsbyrå i Norrtälje

Vad betyder det för dig som kund till oss? Klicka här och läs om fördelarna

Vind Redovisning certifierad byråpartner till Visma

Visma Certifierad Byråpartner

Som Visma Certifierad Byråpartner erbjuder vi våra kunder att jobba digitalt via Vismas molntjänster.
Enkelt, effektivt och tryggt.

Vi finns tillgängliga så snart du behöver prata ekonomi, bokföring, lönehantering och mer.  Välkommen!