VIND REDOVISNING AB

Bokföring i Norrtälje

EKONOMITJÄNSTER I HELA LANDET

Löpande bokföring för bra överblick

För att få en bra överblick över företagets ekonomi krävs att man gör sin bokföring löpande, får betalt från kunder och betalar sina leverantörer i tid och sköter deklarationer och betalningar till myndigheter. Vi på VIND Redovisning i Norrtälje kan säkerställa att allt detta blir gjort.

Vi hjälper dig och och avlastar dig i din vardag så att du kan spara tid och fokusera på din verksamhet och dina kunder. Våra tjänster sträcker sig från den första verifikationen till bokslut och inlämnad årsredovisning och deklaration. Vi hjälper dig att lyckas.

Auktoriserad reovisningsbyrå i Norrtälje

Vi är en auktoriserad redovisningsbyrå genom SRF Konsulterna, vilket är en kvalitetsstämpel och en garanti för dig som kund att vi håller oss kontinuerligt uppdaterade på lagar och regler.

Med ett brett utbud av tjänster kan vi erbjuda en lösning som passar dig och ditt företag och bidra till att din redovisning blir ditt minsta problem.

 

Vad passar ditt företag bäst?

  • Skall vi ses regelbundet för avstämningar på vårt kontor i Norrtälje eller sätter vi upp avstämningar digitalt?
  • Vill du att hela bokföringen digitaliseras så att du fotar dina kvitton efter att du har gjort utlägg kan vi ordna det.

 

Förenkla din vardag och skapa mer lönsamhet för ditt företag är vårt mål

Vårt mål är att göra din vardag enklare och ditt företag lönsammare! Kontakta oss, vårt kontor finns i Norrtälje och vi erbjuder våra tjänster inom ekonomi samt rådgivning i hela landet.

Bokföring

Löpande bokföring är nyckeln till snabb och korrekt redovisning av ditt företags resultat. Det är inte bara viktigt för dig som företagare att det sköts korrekt utan det är även ett lagkrav genom bokföringslagen.

Gott och effektivt samarbete

För att samarbetet mellan dig som kund och din personliga redovisningskonsult skall fungera så bra som möjligt är det viktigt att underlagen kommer till oss kontinuerligt så att dina siffror alltid är uppdaterade med de senaste affärshändelserna. På samma gång är det lika viktigt att du får återkoppling från oss och kan följa din verksamhet genom rapporter och diagram. Ett gott och effektivt samarbete!

Effektiva kundanpassade digitala flöden

Detta uppnår man genom att sätta upp enkla men effektiva kundanpassade digitala flöden så att all information finns tillgänglig snabbt och sparas på ett tryggt och säkert sätt. Har du behov av att diskutera ditt bokslut och få hjälp att tolka siffrorna finns vi där och säkerställer att du förstår det viktiga. Det tar vi ansvar för.

Våra tjänster för effektiv redovisning:

  • Kundfakturor skapar du enkelt själv direkt i vårt system, sitter du i ett separat system kopplar vi ihop det med vårt system om möjligt. Med en smart bankintegration bokas kundernas inbetalningar av direkt så du får full koll på när någon är sen att betala.
  • Leverantörsfakturor kan skickas direkt från leverantören till din unika mail så du enkelt kan attestera på skärmen. Betalningar sköter vi löpande så allt är betalt i god tid innan förfallodatum.
  • Gör du utlägg eller har kreditkort kopplat till företaget tar du bara ett kort på kvittot med appen och vi hanterar resten.
  • Uppföljning av dina siffror gör du enkelt själv. Logga bara in och se de senaste avstämda siffrorna på din skärm. Klicka dig vidare ner till en verifikation och se bilden på det underliggande underlaget.
  • Behöver du rådgivning i stort eller smått är det bara att kontakta oss så hjälper vi dig.

Alla varianter är möjliga för ditt företag, vi hjälper dig att spara tid!

Bokföring för företag i hela landet

Vi på VIND Redovisning i Norrtälje vill hjälpa dig och finnas här som support även utöver fortlöpande redovisning, årsredovisning, revision och skatt. Vi vill hjälpa dig att vinna över dina konkurrenter.

Dokument i mappar
Laptop molntjänster
Pärmar med dokument

Vi finns tillgängliga så snart du behöver prata ekonomi, bokföring, lönehantering och mer.  Välkommen!